Evenimente Speciale

Planuiesti o petrecere,o aniversare,o nunta sau un eveniment care doresti sa fie de neuitat? Vrei ca totul sa decurga perfect,pana la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard? Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu? Daca esti o astfel de persoana alegeti cu incredere restaurant CELLY.

Organizare nunti.

Daca esti in cautarea unui meniu de nunta in Pitesti,la un restaurant de lux,cu mancare delicioasa,ai gasit locul perfect! Restaurant CELLY,iti ofera preparate extravagante,totul intr-o atmosfera de basm,pentru ca tu sa ai nunta de vis pe care ti-o doresti.

Organizare botezuri

Restaurantul CELLY iti ofera meniuri pentru botez realizate cu multa pricepere de catre bucatarii nostri. Nu sti ce sa alegi? Vino si o sa te ajutam cu oferte de botez create special pentru tine si pentru botezul ingerasului tau!

Petreceri private

Petrece impreuna cu prietenii sau familia in cel mai autentic stil glamour,la restaurantul CELLY. Fie ca este vorba despre un eveniment de avengura- o petrecere privata intre prieteni,de o aniversare,o reuniune alaturi de colegi sau de o cina intima la lumina lumanarilor,petrecerea privata de la restaurant CELLY va incanta fiecare invitat.

Aniversari majorate

Restaurantul CELLY iti ofera distractie maxima la majoratul tau. Cum poti descrie majoratul la CELLY? Simplu :mancare multa ,bautura din plin, shoturi flambate si majoratul tau va fi o seara de neuitat!

Copyright © Hotel CELLY *** 2020. Toate drepturile rezervate. Web design by WebDesignSoft